Follower saye ! Anda bile lagi ??

Contest KAMI POSE COMEY

Salam .. Hai hai hai :) Bertemu kite kembali . Setelah sekian lame tak berupdate finally terajin la plak . Rajin pon bersebab . Nak tawu tak sebab pe ? Sebab ...... skang ni aku tgh dok goyang kaki kat umah .. kekadang goyang sekali tgn ala2 Usop dlm cite Hantu Kak Limah Balik Rumah . Eh takde la tipu je . Tak kuase aku . Oh btw , aku da start cuti sem . 2 bln yaww . Malas nak cari koje sbb koje kat umh pun da berlambak . Peace ! So , arini nak setelkan keje yg telah diberi oleh Cik Net kite . Ala tag je pon .. Tp tag2 jugak ... Tarikh last Contest ni 25hb which means esok . HAA ESOK KE ??? Omaigod2 . Ok , tanpa melengahkan mase , mohler kite siapkan tag ni yee ..


BANNER CONTEST

SYARAT-SYARAT YG AKU PATUT IKUT :

1 : Macam biasa aku kenalah follow blog ni dulu .. tp if xnak pon takpe .. tiada paksaan ye . Tp ssh plak bila nk update nanti .. So , better follow jelah :)
2 : Taip 1 entri mengenai contest ni .. Jgn lupa ambik banner di atas & letakkan didlm entri tersebut .. sidebarkan contest ni di blog .. & link kan ke blog ini !!
3 : Aku mesti hantar gmbr kepunyaan aku sendiri .. SAY NO TO COPY PASTE ! gmbr tersebut mestilah ada AKU bersama MEMBER-MEMBER AKU ... nak pose cmne ikut suke la ..
4 : Aku kene buat ayat yang paling simple tentang "kenapa aku join contest ni "..
CONTOH ::: Saya join sebab suka_suki jee ...
5 : Tag contest kpd 4 rakan blogger aku ..
6 : Pembuat contest ni mencari sorang je pemenang :
~ Hadiah berupa handset Apple iPhone ~


ATAU

RM100 + TOPUP 50...
( klau menang pilih salah 1 je hadiah k )

7 : Tarikh tutup 25 Feb 2011

So , gambar yang aku rase2 comey la setakat ni :
-
-
-
-
-
TADAAAAA !!!


Ni lah hasilnye .. pilih punye pilih ni aku rase yg comey . Yg len2 tak bape nak comey sgt la :D Nape aku join contest ni ? Sebab contest ni hadiah die cm gempak maa ! Plus , contest ni menarik tertarik kau mmg da booom !!

Gambar ni diambil lepas kitorg abes Final Exam . Oppss tp de sorg yg xabes agy paper tym tuh . Tekalah yg mane satu idaman kalbu .. Kitorg pg shoot kat cni pon just tok release tension la kononnye .. Stress sangat jwb paper Corporate Finance . Tgklah muke msg2 da mcm org tak ingt dunia da . Padahal cuaknyee dlm ati nak tunggu result kuar nnt ..

So , even tomorrow will be the dateline for ths contest , aku nak jgk tag org . pedulik ape aku .

5 comments:

arep_lockermonth said...

semua chantek chantek!!

Fatihah Munini فتيحة said...

semua cantik ..betul tuuuuu :)

Tqa Zack said...

arep : hoho tengs dude !

net : hehe ko sokong aje yee .. <3

Rahimah Hedlund Sazali said...

gambar korg lawa laa..mcm kat tmpt holiday je?kat mane ek?

Tqa Zack said...

ira : hehe thanks !! mmg tmpt holiday pon . kalau nak honeymoon pon bley tao .. tp kitorg xla holiday kat sini .. posing je lebey .. oh ye , kat pullman putrajaya . nk tgk byk gambar lagi kat fesbuk .. hee =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...