Follower saye ! Anda bile lagi ??

kucing pon reti hidup berjiran



Eh-eh cute nyee kucing kat gambar atas ni .. Sapelah tuan kucing ni yee .. Opkoslah bukan aku . Kucing aku kucing kampung je .. Sekor Hitam legam ala2 kucing Sabrina the Teenage Witch & sekor lagi tu badan die tompok2 sebab tu kitorang panggil die Opok . Nasib baik dulu bg name Opok bukan Opick , kalau tak silap haribulan kucing aku bley nyanyi lagu Rapuh . Ape ngarut nih ? Hadoi -,-


Ni la nak cerite sikit psl kucing2 kat atas ni .. Act diorg ni kucing jiran sebelah rumah aku tp hari2 mesti dtg umh aku klu nak mkn . Eh diorg tawu tao tym pukul bape kitorg bg si Atam mkn .. Tym breakfast ke lunch ke , dinner ke even supper .. Gile la weh .. pandai tengok jam btol .. Naseb baekla kudapan tak disediakan .. If tak tym mkn diorg da same cam bdk2 dok hostel nye tym mkn da ..


Even diorg ni sebuk2 nak mkn jugak tym Atam mkn , tp one thing yg aku adore ngan diorg ni bile tym Atam ngah mkn , diorg cket pon tak kcu konsentrasi Atam ok . Kire cam hormat tuan rumah la . haha . Kucing pon blaja etika tao . Tym Atam makan , sume dok dekat2 ngan Atam , pastu semakin dekat , semakin dekat lagi , dan dekat lagi pastu bile dah dekat sgt die akan STOP kat situ sbb Atam da bunyi cm 'grrrrrrrrr' (lebey kurg dialog die cm 'ko dtg dekat agy ciaplah ko!')



ok , dok diam-diam tao kat situ .. Japgi Abg Atam abes mkn korg plak smbg eh ..

OK ! Abg Atam dah sdh mkn dah ... Apelagi ... SERBU !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mkn leklok eh ... tamoh rebut2 , tamoh gado2 ok .. tak cukup t mintak kat Abg Atam . haha =D

NAK CARI ABG ATAM KAT MANE ??
treng teng teng ....
.
.
.
.
.
.
.



terbongkang kat dapur pas mkn .. tu jelah koje die ..





-bye peeps-

2 comments:

Fatihah Munini فتيحة said...

kalau tak cukup, amek la kucing kat uma aku ni . hehehe .

Tqa Zack said...

huahahahah . kucing kat umh ko cun siottttt . putih gebu .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...