Follower saye ! Anda bile lagi ??

pantasnya waktu berlalu

dah jumpe dah gambar terkini long lost bestfriend .
Alaa yang entry zaman aku kanak-kanak ribena dolu2 tuuu ..
hee lain gile doww . welll da matured kan . dulu budak2 hingusan
agy , now da jd bujang tarantangtang :)
ni aku nak kongsi sikit gambar die yang aku amik kat facebook maknye ..

si baju hitam

the one at the back . baju itam again .

Satu lah aku nak puji family ni en , diorg ni jenis yang veryyy down to earth . Tengok jelah anak-anak die , even bapak diorg berpangkat tinggi sekali pun , tapi style dress up diorg biase2 je .. takde pun yang canggih manggih (maybe sebab baju sekolah da ade jenama 'Canggih' ?? wth) ..

2 comments:

zulaikha zulkifli said...

wow. mak dia pon ada fb.
em. pnh ade ape2 ke ni. hehehe~

Tqa Zack said...

mak moden . haha .
penah de pape ???
maksud akk ?? best fren jee
act , dulu family kite agak rapat lah ngan family nizar ni .. siap penah dtg umh sume .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...