Follower saye ! Anda bile lagi ??

ohh tidakk

Kelmarin aku baru balik dr Genting , meraikan big girl nye birthday , iaitu Mamaku yang terchenta ..
So mama , Happy Birthday yaww ; ilooooveeyousangatsangattt :)
baru sekarang nih kakngah dpt peluang buat entry psl birthday mama . hee sori sori :P

Ok , berbalik pada cerita asal yee ..
Sejurus aku balik dr Genting , aku terus demam . PANAS la jugak .
Pastwo , aku diserang batuk2 kering + basah , pasthree ; badan aku cm sengal-sengal gitu , pasfour ; anak tekak sakit , pasfive ; kepala aku mcm berpusing-pusing dan paslast aku cm hashummm hashuummm ( bersin ) ..

Bukan tu semua simptom2 H1N1 ke weh ??
mmg aku tak pi check doc lagi .. sebab takut akan kemungkinan yang ITUU kan . So , laa ni aku telan je ape ubat yang ade kat umh . Ubat batuk , selesema bagai ..

Kalau nak ikutkan , mmg lah aku tak ke luar negara , jauh sekali aku pulang dr luar negara .
TETAPI , mase tym aku pi Genting aritu ,
RAMAIIII gile lah foreignerssssss . Majoriti dr negara ARAB . INDON pun ley tahan ramai . VIETNAM pun ade la kot terselit .
Padahal aku pg weekdays . Weekend tu satu kate lah kan . For sure lah ramai . Maybe ade diantara diorang yaaannggg .........
OH TIDAK ! OHMYGOD NONONONO .
" Yaa Allah Ya Tuhanku , Kau jauhkanlah aku dan keluargaku dr jangkitan ITU "
And then sekarang ni plak , mama aku yang jadi mangsa seterusnye ..
Die asik mengadu sakit tekak , mcm nak pitam , bersinbersin bagai ..
haihsss . kene redah jugak pi klinik ni
Hopefully , itu sume hanya sakit-sakit biase aja .
InsyaALLAH , Aaaaminnn ..
*pray for me and others*

3 comments:

Koe said...

weh, g check ar..
lg elok g awal2 drpd g mse da lmbt..
at least, kalo btl, bleh dpt rawatan yg sepatutnya..
kalo xbtl, balik umah mkn ubat je la..

aku nasihatkan baik ko g check..

I - s Y a said...

errk. cek2. genting ek. baru nk gi.

p.s. nice blog

Tqa Zack said...

koe : insyaALLAH .

I-sYa : thanks neway ; rajin2lah view yee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...