Follower saye ! Anda bile lagi ??

EXCITED !!

this week ade 3 benda yang buat aku rase super sangat excited .
wah . over laks .
okay meh aku list out kan :-
1) 5 / 6 / 2009 = Kak Nana balik
2) 6 / 6 / 2009 = Member kawen / Reunion Batch
3) 7 / 6 / 2009 = Family Day kampungku

Secara detailsnye :
1st , Kak Nana merangkap kezenku yang tinggal di Jepun akan balik bersama anak daranya , Jasmine . Tak sabarnye nak jumpe diorang . Lagi-lagi Jasmine . Dah besar dah budak kicik sorang nih . Oh , nak try test " Jasmine nak mam ??" lah kat Jasmine . Sebab nak dgr die kate 'hait' . hee :P

2nd , memberku di high school akan melangsungkan perkahwinan bersama jejaka pilihan hati di Jasin , Melaka . Tapi , sebelum ke kenduri tu , my ex-classmate telah menyuarakan cadangan utk mengadakan Reunion Batch . Daripada suara die yang sorang tu , maka ramailah suara-suara yang menyokong di belakang termasuklah aku . hehe :P

p/s : tak sabar kot nak jumpe member-member lame setelah 4 tahun terpisah . JEJAK KASIH WEHHH . poyo .

3rd , Family Day kaum kerabat sebelah ayahku yang di adakan di A'Famosa Resort selama 3 hari 2 malam . Ape yang membuatkan ke' Excited 'an aku mebuak-buak ni adalah , aku dah tak sabar nak menjalankan tugas as
" AJK sukaneka + AJK Hadiah dan Cenderahati " . Sounds GK ( Gila Kuasa ) tapi tak kesah la .. bukan selalu punn . hahahaha . Mengarut je tqa ni . Di samping itu juga ... aku mmg da tak sabar nak berjumpe dengan kezen-kezenku yang tersangatlah havoc + happening bile sesekali dpt berkumpul cmnih . Mcm da bertahun-tahun lamenye tak berjumpe . Lagi-lagi kaum mak-mak , adoi yaiii .... banyak betul gosipnye . Sambil potong bawang pon boleh lagi bergosip . :P

okaylah ~ that's all i want to share . byee

P/s : Gambar akan diupload sejurus aku balik dari Melaka yeah .

4 comments:

Ieeko. said...

Tqaaaaaaaaaaaa :D

keciks said...

bestnye familyday...
aku pon xcited nk g johor ni..
pastu xcited nk amek gamba..hehe

Tqa Zack said...

yess ieekooooo . huhu :P

Tqa Zack said...

kite excited sesame lah yee kecik .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...