Follower saye ! Anda bile lagi ??

kutu dimanakah kau ?

haihs ... budak budak zaman sekarang , ape lah nak jadi ..
mereka ni tak kesian ke kat mak bapak mereka yang bersusah payah sekolahkan mereka hah ?
nak kate tak reti membezakan yang baik dengan buruk ,
Tuhan da ciptakan akal utk setiap manusia .
Ni ha , tengok tajuk kat atas tuh
" Remaja dicekup bercumbu beri alasan cari kutu "
adeh , awk berdua .. asal bagi alasan spastik tol?
carik kutu kat mulut ke wak ?
takkan lah org yang tangkap awak ni orang yang bute agama
apetah lagi ' bute ' dlm erti kate ' tidak nampak '
dah tu , dalam byk2 keje , keje dok mencari kutu buah hati
pengarang jantung yang dipilh jugak buat ape ..
mcm lah tade mende lain nak buat .
bek awak berdua ni duk kat umh , muhasabah diri msg2 .
carikan kutu adik-beradik lagi bagus
dapat menjaga kebersihan di dalam rumah .

Siapa Setuju ??
^.^





5 comments:

ainkhurun... said...

tqa..
hahahah..dorg nie mmg otak msuk air..alasan xstyle..heheheheh...btol2..baek blk umh arr..ternak kutu truih!! wakakaka!!!

Tqa Zack said...

hahah . kalau ternak kutu , ley bukak kandang die sekali . haihs .... budak budakkk

amiza-h said...

hahahah serious tak leh blah excuse budak2 tu huhuhu

Anonymous said...

saya setuju..
aku bc je la blog ko weh..
aparaaaa..
-amal
-sesuap_nasik

Tqa Zack said...

ceh , entah-entah baru jek bace blog aku . tuuu pon sebab aku pakse ko kan . blueks :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...