Follower saye ! Anda bile lagi ??

makan makan

on the way to Medan Selera AU2
seperti yang diketahui umum , bukan semua tempat praktikal menyediakan allowance utk para pelajar .
samelah jugak di Risda . tak dapek se SEN pun weh . sigh :(
tapiiii aku bersyukur sebab staff2 kat unit aku semua nye best2 + sempoi2 + otai2 dan segalanya lah .
bertuah gilee dpt geng cmtuh . EVEN most of them lebih kurang sebaya ngan parents aku .
so , diorg dah pon anggap aku dan SHA cm anak2 diorg je . sukesuke <3

aku & sha - tym makan pon wajib pose taw :)

ni lah org yang belanja kitorang lunch aritu , En. Rohaizat .

ini plak pakude . die lah yang rajin bg aku sudoku kat opis .

ini pinggan sha . licin yee .

sayur , anyone ??

sebelum balik , beli akok dulu utk staff2 yang kene tinggal

8 comments:

ubey said...

haha. hati2 la ko. pakcik2 tu nafsu buaya sume

Tqa Zack said...

byk lah ko . mintak jauh wehh .
aku da anggap diorg cam ayah2 aku je .

kecah said...

kite same la...staff tpt aku slalu blnje...bos aku slalu bw mknn pg2....best gak bos pmpuan...islamic lak 2...yg dpt elaun msti dorg xde kene blnje kan????

Tqa Zack said...

haha . ecah ni bagus tol lah . pengkomen tetap aku . ni yang SAYANG sgt kat ko cah . hurm ade jugak kot . tapi tak selalu . hee :P

zulaikha zulkifli said...

wah bes gilak.
kat sini HAMPEH.

ada seorang dua abang2 yang baye 20 an je penah blnje, tu pon kebetulan kat kaunter. akk kebetulan tem tu amek seketull kek. lagisatu kebetulan amek 3 kueh. hahahaha.

bes la tqa.jeles2.

Tqa Zack said...

bestt taw kak zul . nnt apply lah keje kat RISDA ni . makcik2 and pakcik2 kat sini penyayang woo .

:: amoimaniac :: said...

weh...ikan bakar kat cni besh en?? =)

Tqa Zack said...

ha'ah betul betulllllll
bestttt gile wooo
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...