Follower saye ! Anda bile lagi ??

good job tqa !

Tempat : Bilik 901 , Tingkat 9 & Dewan Makan Tingkat 40
Masa : 8am - 1pm
Peserta : Anak-anak staff Petronas , KLCC

Sabtu lepas , makcik aku mintak aku jadi coordinator utk Program Teknik Pembelajaran bagi budak2 UPSR .
Mereka ini merupakan anak-anak staff Petronas . best oh bebudak ni . Tempat program ni tersgtlah selesa . kalau tak dpt 5A jugak tatawu nk ckp cemane . ceh , padahal aku dulu pn 4A je
Agak pening jugaklah mase first2 smpi kat sini .
Mane tak nye , asik kene tukar2 lif . Tade yang direct terus pg tingkat yang kite nak tuju . Nasib bek lah separuh ari je . hihi :P
So far , jadi coordinotor ni best lah jugak . Dok melayan kerenah bebudak under age . Wpun mereka sgtlah produktif , aktif bagai ( mereka diwajibkan pki kasut . Tuu yang dok lari2 smpi bergegar klcc tuh ) ,
tapi still under control yee . Dan , utk pengetahuan korang , bukan semua budak darjah 6 ni kecik2 molek2 taw . Yang lagi besar & tough dr aku pon ade . Wah , akk adore lah awak dik .. hehe :) . Yok kite tengok gambar bebudak ni :

bukan harian yee . SEHARIAN je . kene perbetulkan :P


senarai bilangan budak yang aku handle .

adik-adik perempuan

adik-adik lelaki

dewan makan

ternampak poster ni . saje2 je snap .

BSN tu mcm kotak mainan je :P

bayangkan korang terjatuh dr tingkat ni .

rombongan oren . mesti pengetua diorg minat zahid af2

kakak ni cool kan adik-adik ? wakaka :)

7 comments:

zulaikha zulkifli said...

gambar yg las xleh bla. hahahahah.
sempat lagi yee.hihihi.

ecah bdk bsgus.. said...

hahaha...dulu ko jg yg suh komen..xpe la...aku leh jd pengkomen tetap ko....ko wat time prktikal ke...selase lps aku jd mc tok seminar...lg giler n cuak...

Tqa Zack said...

KAK ZUL : well kak zul .. mcm baru kenal kite semalam . nak wat cemane kan . name pon perrempuan . wahaha :P

ECAH : ye ke cah ? whoa ! mst best kan . aku wat tym weekend jek . makcik aku mintak tolong .. dr tak buat pape bek aku tlg . dpt gak experience kan .

.Z.A.K.Y. said...

konpem r diorg dpt 5A. tp yg xdpt tu mesti ko punyer pasal...hahaha...

Tqa Zack said...

aku jugakkkk ????
ini tidak adil wehh .

ubey said...

mst ko teringat kt bdk utp sorang tuu

Tqa Zack said...

HUH ? tade ah . aku nak tunjuk kat adik aku laa . die pasang angan-angan nak msk UTP .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...