Follower saye ! Anda bile lagi ??

Daily Routine

Pagi-pagi bute datang2 ofis mule2 on suis lampu .
Then smpi kat meja terus on pc , online ! yeay !! haihs .

First ; MEEBO . * wajib - tak bukak berdose . huahah . *
- berada di first ranking kerana dengan meebo ini , aku dpt contact ngan member2 aku indirectly . nak save kredit pon ye jugak . hehe :P

Second ; BLOG . * Sunat - buat dpt hilangkan bosan , tak buat xrugi pon *
- bukak blog utk lihat tambahan komen dari pembaca setia ( kalau ada ) , dan juge dpt luahkan segala cetusan idea2 baru or whatsoeverr .

Third ; FACEBOOK . * Harus - buat quiz dpt result . ok lah kan ? *
- Sekarang musim quiz muiz . so , harus bukak fb utk tgk respond member terhadap quiz muiz yang aku buat suke-suke :P

Fourth ; FRIENDSTER . * Makruh *
- Fs nowadays membuatkan aku sgt tak teruja nak bukak . If dulu yes . Tapi skang Blog menjadi keutamaanku . ngeh ngeh .

Fifth ; MYSPACE . * tidak wajib & tidak harus *
- da jarang sgt bukak myspace . sebab tu profile tak berupdate . pic pon kalau rajin update lah letak gambar baru 1-2 then sign out balik . poor mespes :P





4 comments:

ubey said...

hoho. xkan xde paper on9 beb

Tqa Zack said...

tade doww . kesian kan .

ubey said...

sian.. aaa. muke ko... sgt... mmm

Tqa Zack said...

muke aku sgt ape ???
sgt kesian ?
sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...