Follower saye ! Anda bile lagi ??

Jikalau Aku Doraemon ...

Assalamualaikum ..

Selamat malam semua .. eh ni bukan nak wish gudnite tao wpun aku tao ade yang da lena dibuai mimpi .. Malam masih mude weh . Chill la cket ! eley ko .. kecoh plak . biar la diorg nak tido ke ape ke ko susah ke .. Tak kan tak kan ? Haaa , kalau tak susah , jom cepat2 setelkan contest yg telah ditag oleh Cik Net kite ..


Anyway , dlm contest tu aku kene buat entri pasal "Jikalau Aku Doraemon" .. an an an tottemo daisuki doraemon .. perghh mmg peminat fanatik gile la aku ni kat Doraemon .. Siap ingt lagi tao lagu die cmne .. Ok dah cukup ! So , kalau la aku ni Doraemon kan .. Urm ... jap jap nak pikir .. Aaaaa aaaaape ekkk ??? Ingat senang ke nak pikir kite jadi Doraemon yg comel lote tuh ? Sebab Doraemon tu kan kat Jepun , aku ni ha kat mesia tanah tumpah darah air kite semua .. Haaaaa ! Dpt idea ! Jikalau aku Doraemon , aku nak masuk dlm laci die tu then tetibe muncul kat tmpt lain . hahaha . Save bajet cket . Tak payah susah2 nak book tiket flight ke , ape ke kan . Ckp je nak pg mane then tros ade kat sane . Aku ni ha dah la desperate nak pg overseas , maklumlaah .. Nak blaja kat overseas tak lepas .. Blaja kat dlm negara je mampu .. buat muke kesian cket :(

Lagi satu , eh jap . Boleh ke if nak buat 2 jwpn ni ? Sebab Doraemon kan boleh buat mcm2 .. Cam xsyiok la plak buat satu je . Jatuh kredibiliti Doraemon tao .. Ok yg kedua , jikalau aku Doraemon , aku nak tolong org2 yang dalam kesusahan dengan berbekalkan kuasa yg aku ade . Kire mcm penyelamat keadaan la . Cewwwwahhh !! Mcm contoh , if org tu kebulur gilee tak mkn da seminggu , then aku tanye kat die nak mknn ape , die pon jwb ' rase cm nak mkn Subway + Chicken Chop , Rib Eyes Steak + Fresh Avocado ' -bley plak ko nk demand2 tym2 cmni kan .. tak kesahlah jnji aku dpt bg ape yg die nak tu .. Gempak tak gempak tak ? Then bile aku plak yg rase lapar , aku plak wat cmtu .. Pastu bertambah bulat dan cute mmg kenela dengan diri aku ni iaitu Doraemon ..

Ok so skang ni misi men'tag' mereka2 yg kuat mengarut . hehehe :D

Amoi Maniac

3 comments:

Nurul Atika said...

ika lapaa.. nk jugak, nk jugak...
hee~ gud luck, dear..

Tqa Zack said...

ika : hehehe . nnt kite bg tao ... cepat2 tdo . dlm mimpi t kite bg .. :)

IFA Athirah said...

mnarik gile cntest ni!siyes mnarik! http://geekintherainbow.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...