Follower saye ! Anda bile lagi ??

PTPT-PU

Kelmarin , aku & seha telah ke Pejabat PTPTN yang terletak kat KL Sentral . Bukan nak buat ape , just nak isi borang permohonan pinjaman yang ONLINE tu je .. Padahal ley settlekan kat umah .. yelah sebab online je pun kan . TAPI , nak loading page e-pinjaman tu punye lah lembap . mcm siput . JADI , nak-tak-nak kene gak arr pg KL Sentral tghari tu .

sebelum keluar , nak promote JAGA baru , Opokku yang nerd =)

seha concentrate gile isi borang :P

Lepas dah settle sume , kitorang gi lunch kat Warong Kita .
Nasi lemak die bley tahan la sedap . sedap lagi nasi lemak MAK MAK KITA MASAK :) Sambil makan sambil bergossipsss . Biase lah kan .. pantang jumpe kejap . Ade je gosip . Teringat dulu penah makan sekali kat cni ngan Miza . arghhh rindunyee ...

Pastu lepas makan&solat , seha ajak teman die gi KLCC .. nak soping sikit . So , temankan je la . Ingtkan nak teman je , sekali bile tgk seha syiok soping aku pon ikut soping sama . Abes lari bajet aku utk bulan ni . aduiyai . Pantang nampak perkataan LESS , DISCOUNT dan yang satu keluarga ngan die . What to do , name pun perempuan kan .

Ni lagi satu , pantang nmpk fitting room .

- bye -


2 comments:

ahz said...

a ah laaa rinduuuu. kite SELALU lepak kl sentral kalau balikkkk =(=(

Tqa Zack said...

tawuuuuu takpe . tengok2 bags lah , tgk bajuuu la . kan kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...