Follower saye ! Anda bile lagi ??

Jannah's Junior


video

Video ni dirakam atas request adeq aku a.k.a mak adeq kpd si Jasmine nih . Dalam pada mase Kak Nana cuti selama 2 bulan kat sini , adeq hanya berpeluang jumpe ngan Jasmine SEKALI
je . Dah tu plak , tym jumpe tu die baru bangun dr tido mamai2 lagi , so dah takley nak ajak main2 sangat . Poor adeq .

So , kebetulan sehari sebelum Kak Nana pulang semula ke Jepun, aku , Mama , Abah & Mektam pun pg la ke Bangi
( Umh kekta ) utk berjumpa ngan Kak Nana buat kali yang terakhir ( terakhir untuk 2 bulan tu lah ) . Sonok gile dapat berkumpul ramai2 mcm dah raye je rasenye . hehe . Mula2
ingt nak buat video call je kat adeq sambil suruh Jasmine hye hye bye bye flying kiss bagai kat die tapi sayang... line maxis kat umh kekta on off on off . Try lebih dari 20 kali kot tapi tak dapat2 jugak . Lastlast , aku pon terpikir la utk rakam video Jasmine dengan gayenye yang macam macam adaa tu tatkala ( pergh BM patut dapat A1 ni mase SPM ) Kak Nana nyanyikan lagu2 kanak2 versi Jepun . Boleh adeq tengok selalu kan . LIHATLAH PUAS-PUAS YEE DEQ . hehe ^,^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...