Follower saye ! Anda bile lagi ??

The Three Musketeers

ATIQAH , AMIZA , ATILIA

Kenapa 3 Musketeers ?
sebabbbb , kitorang selalu bertiga bersama kemana saja kitorang pergi
Abaikan sebentar lagu Acha Septriasa a.k.a EXmakwe Irwansyah yang
" Berdua Lebih Baik " tuu

sebab bg aku , " BERTIGA PON LEBIH BAIK " pe ? btol tak ??
dah la seKOLEJ , seKOS , seKELAS , seBILIK , seGROUP buat assignment , seKEPALA ..
dan ade lagi kot SE SE yang aku tak dpt nak list out kan
cume bile tym dpt result for finals , kitorang tak seDEKAN .
yang dekan just ATI and MIZA * sila ucap tahniah pada mereka *
Dengar cite , keputusan UPU akan dijangka keluar pada bulan Jun ni ,
so , kalau lah ade rezeki kitorang dpt same U .. ALHAMDULILLAH :)
but if not , redha je lah kan ..
sampai bile asik nak berkepit je ..

p/s : teringat kembali zaman bertiga ; kemane saje MESTI pegi bertiga .

pegi round kesemua HQ Bank ; hantar resume .
pegi PM ; carikan miza 'kasut' sementara .
pegi library ; cari bahan utk research english .
pegi metropoint kajang ; ronda2 selangor
Last , kenangan bergambar 1 kelas mase sem 4 .
nampak mcm cool jek pic ni . sebab tu aku upload .

TO ATILIA BEE and AMIZA LEE ;
jangan gadoh-gadoh lagi pasal akk korang k ?
korang senantiase mendapat tempat kat hati diorang .
percayalaahhh ..
HAHAHA .
bye , SALAM :)








6 comments:

amiza-h said...

mengapa nama aku amiza LEE ?? haihs.
this post is sweet sikit lah.
terharu like hell.
ailebiu lah

dikse said...

wahh..cam best je post ni ehh..
kawan2 ko tu sure tharu..

Tqa Zack said...

ohh Amiza .. kenape ko tanye ?
ceh , jwpn yang ko sendiri pon ley agak la ..
SEBABBBB ko kan adik bwh katil kak ELLY .. seswai sangat la jadik MIZA LEE .. terharu ke ? bile ko plak nak buat blog psl kite ???

Tqa Zack said...

KECIK , diorang mmg terharu ponn . eh jap . Ati aku tak sure lah sama ada die terharu ke tak . Tapi miza , yess . tgk jelah comment die kat ats tuu .. :P

dikse said...

hahaha...
k'ats tu kna gi cc lah kalo nk luahkan tharu die tuu..
hehe...

Tqa Zack said...

ohhh ha'ah2 betul gak tuuu
tapi kan kan ... aku rase die da bace da kot entry ni tapi asal ha die tak comment pun . nak kene belasah ati kontot nih !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...