Follower saye ! Anda bile lagi ??

damn

KUMON tak perlukan pekerja part / full time ketika ini ????
Soooo scuks #$%%^&**!$
Maybe end of July baru pakai tenage kudrat pekerja yang
nk buat part / full time
haihsss . so now nak buat ape yee atiqah ?
Jgn ckp ko nak dok umh jee , goyang kaki , menternak lemak , mengembangkan badan what so everr .
At least do something . Go tqa go !! Chaiyok :)
So now , sedang berkire2 la ni nak try apply job for the 2nd time dekat Petrosains , KLCC .
Even dulu da penah try dah . Siap isi borang lagi dengan Farah Su .
Tapi hampa , kitorang takde terima call utk di'interview' for the job ponnnn ..
Sangat sakit hati ohhh .
Takpe takpe . This time , insyaAllah boleh punye .
Tapi camne kalau still tak dpt ??????
Arghhhhhh takkan nak keje kat AEON AU2 kot ??
haihsssssss ... dilema .... dilemaaaaaaa

6 comments:

amiza-h said...

nant bleh jumpe niena kalau kerja aeon hahaha

Tqa Zack said...

niena ? ohhhhhhhhhhhhh

♥ Bella ♥ said...

dekat dgn rumah. hehehe.

Tqa Zack said...

hahah . tawuu takpe :)

Anonymous said...

wei penggangur..
nak keje kontek aku
hahaha
-sesuap_nasik

Tqa Zack said...

sejak bile ko jadi agen cari keje kosong ni ? konpius . bukan ko amik islamic financial ke kat kuis ? hahahah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...