Follower saye ! Anda bile lagi ??

kenduri

anyway , da lame gilee tak pekena nasik orang kawen
tetibe termengidam plak . adeh
if dulu , nak katekan hampir setiap minggu ade je org akan jemput
makan nasik kenduri kat umh die
laa ni mcm kurang jee . lari bajet ke pakcik makcik ?
hahahh :P
ok , setelah lame mengidamkan nasik kenduri dengan lauk ayam tak kesahlah dimasak ape
akhirnye , thanks to syahrim yang telah bersusah payah call just utk menjemput i ke majlis perkahwinan 2 big brothers nye .

tenggelam cik atiqah bile diapit oleh 2 F

teko basuh tangan . sangat unik :)

syarim sedang berusaha buat muncung . lu pikirlah sendiri ;p

fad melepaskan rindu . cewwwah :P

pasangan bahagia 1 : farah & im

pasangan bahagia 2 : syarim & fad


dan

budak yang tiada pasangan ...



SAYA LAH , SAPA LAGI KAN ??




11 comments:

ke said...

sian ko yee..
mane pasangan??

kecah yg rindu seterika haha said...

best r korg dok dekat2 leh jmpe selalu....nnt jmpe farah kim slm syg ek...rindu sgt huhu...ko pon aku rindu gak...aku ni dok jauh2 susah nak jmpe korg dh...

Tqa Zack said...

poor me koe .. nak buat cemane kan . pasangan tak kunjung tibe . tapi best gak taw jadi single mingle nih . tayah penin2 kapla :)

zrien said...

wat2 la bersabo... yer
x lma lagi ada la tu

feera.zain said...

alololo siannnn diaaaa :)

Tqa Zack said...

POOR ME . huhu . belum ade rezeki la fee :P

Tqa Zack said...

asik ckp diri sendiri POOR je . haihss . kang betul2 POOR kang baru ko tawu tqa .. haha :D

farah sulastry suhaimi said...

wah2,pndai plak jaje pic ak kn..kntoi dowh..slm syg tuk kecah..wndu bgt seyh..hehe

Tqa Zack said...

perghhh name penuh doww . sungguh terharu yee anak pakcik suhaimi komen kat blog aku . huhu :P

KECAH said...

HEHEHE...FARAH..THANKS CALL ME EH...WINDU SAME FARAH...TQA JGN MRH TAU...PAGE KOMEN KO DIJADIKAN TPT MELUAHKAN RINDU LAK...HEHEHE

Tqa Zack said...

heeeeee ni nak marah ni !!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...