Follower saye ! Anda bile lagi ??

cute ke ?

thanks to Kak Syaz :)


10 FAKTA DIRI SAYA :-


1. Nama saya atiQah . ade yang panggil ika , tiq , QA tapi sesape nak rase nice spanking saye bley lah panggil saya tikar mengkuang . buat naye je
2. Saya still single and available . Status saye begitu krn saya amat cerewet dlm memilih pasangan . eww :P
3. Saya pernah tinggal di Butterworth , Penang selama 4 tahun atau spesifikasinya di Bagan Belat .
4. Saya suke beli / kumpul beg . tak kesah la samaada ianya beg kertas ataupun beg plastik . asalkan unik saye sapuu jee .
5. Saye seorang pendengar yang baik . sesape yang ade masalah rumahtangge bley la bercerite dgn saye yee . bukan busyy body tapi sekadar menolong teman dikala kesusahan .
6. saya ade 3 ekor kuceng ; atam , ompok dan athiq @ mama . nama mereka diberi berdasarkan fizikal mereka . yang atam tu sebab die sgtlah super itam & yang ompok tu plak sebab bdn die bertompok2 . wth ?
7. saya suke SMS than calling2 . even dengan mama & abah sekali punn . wpun saya tawu mereka akan reply msg saya 15min berikutnye tapi takpe , atleast dey all reply gak kan . hee :)
8. saya tak suke tgk rumah/bilik saya bersepah . nnt saye senang kene asthma attack . huahah . even kekdg 1 helai rambut je pun kat atas lantai , saya akan pastikan saya dpt mengutipnye . * rambut kite kutip eh ? smbil garu2 kepala *
9. Saya tak suke pakai lipstick atau makeup . rase mcm benda melekit melekat kat muke saye . hehe . bagus gak , ley jimat duit tym kawen . tayah susah2 nak tempah mak andam .
10. Saya suke berjalan . berjalan bukannye bermaksud berjalan kaki yee . berjalan means go travel somewhere . nak2 yang travel by aeroplane . weehoo :)


12 comments:

Anonymous said...

PEH...TIRU AYAT KITE DOW...SPANKING2...HAHA...

K0_E said...

hahaha...
ko cnfrm ke time kawin nti ko xgne mak andam? hahaha...
xpe2.. kte tggu n lihat..
hahaha...

Tqa Zack said...

to the 1st anonymous , next tym sile taipkan nama anda di 'name/url' tu ye . even saya tawu sapa anda . huhu . alaa bukan selalu pon dpt promote ayat u kan kan .

Tqa Zack said...

haha . ko jgn koe
kite hanya mampu merancang
tuhan yang menentukan
kita taktawu ape yang akan terjadi pd masa hadapan kan kan :P

peaknee said...

i guess,cik tqa darah type A eh;)

Tqa Zack said...

kenape yeeee kak finie ?

kecik said...

ko je yg kutip rambut k'tiq..
hahahaha..
rambut sape yeee????

Tqa Zack said...

entah lah kecik ...
rambut kak bee kot ? huahaha :P
nak buat cemane kan
aku mmg takley tgk doww
GELI . EWWWWW
lepas ni sume org kene botakkan rambut bg mengurangkan masalah keguguran rambut yang melampau .
:)

ecah mcr seterika?? said...

rmbut 2 anugerah...bile xde rmbut bising...ape da....tiqa....nak g jln2 nek aerop 2 ajak la aku sekali hehe..

peaknee said...

sbb xsuke bersepah2,rmbut selai pn nk kutip,sgt cerewet,mmg mcm org2 yg drh type A je,hehe...

Anonymous said...

sem dpan sape la yg kena rmbut gntikan ko yee..haishhh

Tqa Zack said...

to ecah seterika : mane de bising .. da takde rambut nak buat cemane kan .. redha jelah . hihi :P

to kak finie : tahlah kak , kite pon tak sure kite ni darah type ape . tapi ape yang akk listkan tu mmg tepat aa sekali ngan kite . :)

to anonymous : hee , kite tgklah siape yang rajin yee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...