Follower saye ! Anda bile lagi ??

alhamdulillah ..

SYUKRAN YA ALLAH !!

akhirnye berakhir sudah penantian aku selama ni
walaupun takde peluang nak buat praktikal kat Institusi Perbankan
or yang in line ngan kos yang aku amik skang ni
but at least , aku masih ade peluang nak buat praktikal
even kat Risda
Alhamdulillah syukur nikmat
thanks Risda ; nantikan kemunculan i pada 16.03.2009 ni taww !!

p/s : to my 2 "best-gadoh-friend" , AMIZA lee and ATILIA bee ;
Congratulations!! for the post as practical trainee kat HQ BSN
*bangge ohh dapat praktikal kat HQ . *wink*
dapat jumpe org besar-besar , lif die pon lawaaa maa
(tapi cool lagi la lif kat ambank kan kan?? ; siap amik gambar lagi)
jage tingkah laku , buang sikap kechildishan korang yang menggunung tinggi tuu
jangan asik gadoh je then sebut2 perkataan yang wahid tak suke dengar tuu
pastu kan nanti jangan lupe amik gambar korang pakai pas pelatih tu taww !!
huahahaha . COOL !!

-time anta resume kat Ambank-


oklah korang ,
till then ,
SALAMMM :)

1 comment:

amiza said...

congratulation to you too best gadoh friend! berguna beli envelope banyak banyak :D



p/s you juga stop being childish, and yes, im looking at YOU, not a person behind you tadi masa class ustaz ali j fyi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...