Follower saye ! Anda bile lagi ??

Journey To The Center Of The Earth


"18.07.2008"
hye hyee ! pada ari Jumaat lepas , saye and the geng telah membuat lawatan sambil berlibur ke mines .
mcm biase lah kan , tgk muvie . what else ? damn cool . like seriously .
sebab kan , kitorang tengok cite yang supah cool oke !
Nak tawu cite pe ?
(ape gune aku tulis tajuk kat atas tuh . sume reti bace kan ?)
tuu lah muvie yang kitorang tgk .
tapi kan kan , dlm best2 tuu , terselit gak lah keslackannyee .
sepatutnye muvie yang kitorang tgk tu versi 3D
tapi disebabkan panggung wayang mines tu dikategorikan as the low-class type ,
so , tgk muvie tu mcm muvie biase jela .
sedey dowww . mcm nak g tgk balik je kat mid .
*farah berlagak oke cz die tgk yang 3D punyeeee!haihss*

toilet die mmg cool oke

kanak-kanak riang

1 comment:

amiza hazirah said...

tp mahal do, 17 hinggit , die lain ah balak melanja maa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...