Follower saye ! Anda bile lagi ??

Apok @ Klinik


Assalamualaikum =)

Haritu Apok tak sehat .. badan kurus jek .. Makan pon tade selere .. alololo kan bgus aku yg mcm Apok .. So aritu aku ngan Mama pon bwklah si Apok ni pg klinik kat Melawati .. Selalu kalau bwk die mst otw tu bising la mengiau2 mcm si Atam gak tp kali ni kureng cket .. Cam pasrah jek ..
kakak yg prihatin kat adek-kaki-empatnye ..

Masuk je klinik tu tros register name Apok & xlame pastu doc pon panggil Apok masuk .. Apok ni jakun cket .. da bape kali dah bwk gi klinik pon still jakun . Adoiyai pon !
Apokkkk kuar lerrr ... isk !
Pastu dah kuar pandang sane sini .. jakun punye pasal .. hehehe .. sian Apok ...
Doktor cek2 rupenye Apok ade sakit kulit .. Oh before tuh Apok kene timbang berat dulu .. Berat Apok 4.9kg je ... Atam plak fuh semangat 7kg ! nak angkat pon da xlarat wooo :P

Apok dah pon amik medicated bath and die pon nmpknye dah ok dah skang ..

APOK !! GET WELL SOON !!

meh layan video Apok yg syiokk feeling abes bile mama bersihkan telinge die ..

video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...