Follower saye ! Anda bile lagi ??

Ice Room Babyyy


Ape yang best sangat kat Bilik Ais nih ? Sejuk ? Ofkoslah sebab ade aircond . Beku tak ? InsyaAllah blom smpi tahap beku lagi la . Nak beku btol2 pg duduk kat dlm freezer tmpt diorg letak snow ice tuh . Konpim beku . Snow Ice ? Yeah , i think that is one of their specialities . Tp frankly speaking , aku rase biase saje snow ice die .. Taklah sehebat Baskin Robbin . Tapi Baskin Robbin phm2 jelah . Wayyyyy expensive ! Tp kite puas ati . Tol x tol x ?? Nak tunggu mkn BR tym2 hujung bulan jelah . Nak2 bulan yang de 31 hari . hahaha . Sabor yek . Tp bulan Dec 2hari discount ; 30&31 . Haruslah special cket . Thank you .



Actually nak pg Ice Room ni tak plan pon . Tetibe terpikir cm nk mkn snow ice pastuh tros de dlm pale ni "ICEROOM" saje . Nak try test la kononnye .. Sedap ke tak ke en .. Nmpk cm best jek tgk org len mkn .

So nk dijadikan cite , lepas je abes exam koko aritu , aku ajak Pa , Seha & Mamat pg pekena la snow ice kat IceRoom . Purposely dtg sane nk makan SNOW ICE saje ! oyeahh sangatlah jakun . Pilih punye pilih , kitorg decide masing2 amik lain2 perisa . So that ley lah rase perisa lain gaks cket2 . Seha amik Guava Fruit , Pa amik Mango Pamelo , Aku amik Blueberry , and last but not least Mamat amik Black Sesame (if tak silap la) .

-Abg Bangla yg malu2 nk serve snow ice tok kitorg-




Snow ice Seh , Pa ngan Aku cm ok lah kite biase dengar so rase die pon ok bile kite telan .. Tp , yang Mamat punye tu Black Sesame rase die cm errrr nk kate sedap errrrrrr tak lgsung !! Hahaha :D Siannn . Dpt yg tak sedap . Tapelah , nextym cube lg k !



Sebelum mengakhiri entri ni , aku nk post gak gambar snow ice yang tak bape nak sedap tuh . Sile amik iktibar ye kengkwn . Jgn terpedaya dengan mengambil perisa ini .
Sekian harap maklum .
.
.
.








4 comments:

::amoimaniac:: said...

try tuti fruti plak ! tu pon sheeedap :)

Tqa Zack said...

ohyeah ??? wokeh nnt aku try .

DOVE... said...

haha.snow ice ye?tp kan nmpak mcm sedap la...
ktne tu?

Tqa Zack said...

Dove : yepp ! sedap ? urm biase je .. but if wanna try some , pg je kat Ice Room . heee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...