Follower saye ! Anda bile lagi ??

Welcome Home Atam

Setelah semalaman admitted kat klinik , akhirnye Atam balik ke rumah jugak . Die terpaksa di kasi kan atas sebab suke sgt pancut dimerata tempat . Jadi , selepas di kasi ni maybe kurang cket la habbit die yg suke pancut sini sane tu . Hopefully .hehe. Dr cine kat klinik tu tulis name Atam dkt plastik ubat dgn name Ah Tam . Haha . Kelakar je tgk . Da mcm name org cine plak en .

Dr yang merawat Ah Tam . hehe :D

Mak angkat Atam

Ni mase otw nak balik umah . Dalam gambar muke Atam maintain cool je & nampak cam bdk baik nerd2 je en . Tapiii ...........



CUBE TGK VIDEO NIH ..



video

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA dah tak macho ah jerit2 camtu . Apelah Atam ni .
Sakit wooo telinge aku dengar . Dahlah dok kat sebelah die aritu . haihhss .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...