Follower saye ! Anda bile lagi ??

Adeq Sambung Mengaji ....

Finally , our Adeq bongsu dah masuk balik mengaji ... 3 bulan kat umah lepas SPM rase cm 30 bulan yee . Lame da tinggalkan nota2 buku2 pensil2 pen2 pemadam2 pembari2s sume ( banyak gile stationery ko weh sume nak imbuhan bagai ) .. Jadi bile nak masuk ngaji balik ni die mmg super excited yee .. Riak muke excited terpancar kat muke sebulan sebelum hari pendaftaran lagi . haha . Mane taknye , sebulan sebelum tu lagi die dah siap2 benti keje kat Petrosains .. Katenye nak prepare awal2 ... bagus2 . I like that spirit .. Since Mama Abah takde kat sini tym tu so , adalah menjadi tanggungjawab aku and big bro menghantar Adeq ke UITM . Mektam pon ikut same .. Kitorang tanak bg Adeq rase kekurangan tym pendaftaran nnt . Yelah , tym ari pendaftaran kan selalunye parents mst ade sekali ..

1 ) Kojap jo dah sampe ..
2 ) Wajib ghaso sumo tuh
3 ) Signboard UITM Kopilah
4 ) Hostel Adeq - Seri Menanti 3

Gambar Atas : Pemandangan cafe dr bilik Adeq
Gambar Bawah : Cafeteria


Mektam - Adeq - Me - Big Bro




2 comments:

amal astricky said...

wahhh..
adik
nak kenal
ehehehehe

Tqa Zack said...

amboi2 ... ade hati ye nak kenal ... nak jadi adik ipar aku ke ? hehee :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...