Follower saye ! Anda bile lagi ??

21 ????


We wish u a Happy Birthday ..
We wish u a Happy Birthday ...
We wish u a Happy Birthday
And a Happy New Year ..

:)

" HAPPY BIRTHDAY TO ME !! "
* Dah 21 , sooo jom pi mengundi !! *
* be MORE matured!! *
* study MORE harder . Make Abah and Mama proud of me *

Sambutan tahun ni biase2 je , takdelah sampai nak buat partay bagai. Pagi ari Jumaat tu Mama buatkan pulut kuning and juga kek 3 layered . Sayang mama muahx muahx !! Oh ye , adeq pon ade sumbangkan tenage utk buat kek tu sooo thanks to you too adeq ku sayang <3 .
Bout present , ths year dpt hadiah yang best !! Tak perlu kot bgtawu ape bendenye tapi yang penting BEST la . Suke sukee ! thanks taw weh :)
Mama & abah bg kad , adeq plak die kate tunggu first salary die baru ley dapat bg present . Same goes to big bro . Tunggu gaji masuk baru ley blanje bagai . Takpe2 .... sabar ye tqa .. sabar tu kan separuh dr iman =)

Oh anyway , THANKS TO THOSE YANG WISH BIRTHDAY THROUGH PHONE , YM , FACEBOOK , FRIENDSTER , MYSPACE dan yang seangkatan dengannye ...
Aku appreciate sgtsgtsgtttt . Ingt jugak korang kat aku . ceh , padahal dah ade kuar reminder dah kat tepi tu . Org yang tak kenal pon wish , soooo thanks again yaww peeps :)

Kepada Fetty , Pa , Fad , Seha & Mella ........ Thanks buat suprise kat aku . Even suprise tu tak menjadi sebab Fad dah spoiled kan suprise korang tu awal2 . hahahaah . Tapi Sedap oh kek blueberry tuu . Nyum2 <3<3

2 comments:

amalrahman naim nor'alim said...

ye ke 21??
cm tipu je
hahaha

Tqa Zack said...

pehal plak nak tipu2 ...
dose taw takk .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...