Follower saye ! Anda bile lagi ??

kenduri kendara

kenduri ini berlaku di sekitar Thailand
act tak tawu lah samade mereka-mereka ni MEMANG betul2 nak buat kenduri atau just buat keje lab ( outdoor ) .
Kalau nak tawu perkara sebenar , kenelah tanye mereka yang terlibat dlm gambar yang akan dipaparkan nanti wokeh !!
Oh ye , gambar yang akan dipaparkan nnt diklasifikasikan 18SG
'SG' itu dilabelkan as " SUPER GELI " .
Jadi kepada sesiapa yang agak-agak 'lemau' nak tengok
mende2 cmni , better jangan tengok lah yee . Buat naye je . Tak pasal-pasal pengsan plak kang ..
Sape susah ? AKUU jugak . heee .

Okay , sebelum kite mulakan acara memasak kali ni .. izinkan saye perkenalkan mangsa kite dulu yee ..

TADAAA !!!!
heheh . muke rilek je wpun dah 'arwah' :D

2nd ; PROSES PEMOTONGAN KAKI DAN TANGAN & MEMBELAH PERUT :


p/s : gunekan pisau yang tajam yee .

NEXT ; KITE KERJAKAN BHGN YANG TELAH DIPOTONG :

p/s : dipotong kpd beberapa bhgn supaya senang utk direbus .

NEXT LAGI ; KITA KERJAKAN BHGN PERUT TADI :

P/s : Isi perut dilonggokkan untuk menjadi tatapan ramai .

NEXT LAGI & LAGI ; KITE KERJAKAN TULANG BELULANG UNTUK DIJADIKAN SUP TULANG :

P/s : Bergotong-royong amalan mulia =)

LAST ; KEPALA TIMEE !!

Tekun yee pakcik . Go Go Chaiyok !!

KREW BELAKANG TABIR :

" GORENG PON SODAPP !!! "
P/s : Amboi dik ... makan tak ajakkkk ..
( ewwww , tak ajak pun takpe oh . tak lalu aku nak mkn )

9 comments:

kecah.. said...

Ya Allah tqa...peningnye aku tgok...aku xslh kn ko ye...tp mmg nak muntah...kejamnye...wekk...eeewwwwwww btol2 nak muntah...

Tqa Zack said...

haaaaaa tawu takpe weh .
first time aku tengok kan .. satu perkataan je aku sebut " ZALIM ! " ..
entahlah .. bg diorg mende ni small matter je kot . kite org melayu yang rase loye2 sume . diorg rileks cool je .

kecik said...

ape diorang tu sume wat sbenarnye wehh???
nasib lah aku ni jnis tahan taww tgok..eeeewwww.tpi geli gak..
ko ni kann,suke wat entry benda2 camni...

noor atilia said...

eeewwwwww
geli dowwhhhh

Tqa Zack said...

geli tapi ko abis gak tgk kan atiliaaa ???

Herpes Zoster said...

aku xberani nk kate ape..


diorg nk kumpulkan tulang2 manusia tu jek..

utk letak kat museum anatomy faculty diorg kot..




TP.. aku tak paham npe diorg makan bnde2 lain tue.. xptot tol..

Tqa Zack said...

tulah kann , aku LAGI tak paham

an.nabihan said...

astaga!! dah takder binatang dah ker dalam dlm dunia. Ya Allah,lindungilah aku.

Tqa Zack said...

tu lah pasal .... aku pon tak phm weh asal diorg ni ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...