Follower saye ! Anda bile lagi ??

jatuh chenta

awwww . Akim , kenape awak ni cuteeeee sangatt haa ???
kalah Hafiz dah taw . * miza b , jgn marah k ? *
seriously shit , mmg die tersangattttlah CUTE at times die nyanyi lagu
I'M YOURS !!
tak dpt bayangkan la kalau die betul2 nyanyikan lagu tu KHAS utk aku .
mmg setiap mlm sebelum tido wajib dengar dulu aa lagu ni kan . serunuknyee ... :) * ceit , berangan berangannnnn *

' AKIM , awak betul ke suke Aisyah yang org kate cute tuh ? Awak tak tengok lagi Atiqah . Die lagi cute dr si Aisyah tuu taw .. :P '
ahaks , konpim ramai yang nak termuntah . pedulik hape aku .
oh anyway Akim , awak kene maintainkan rambut baru awak tu taw . kalau awak bela rambut awak yang baru ni mcm yang lame punye dulu .. straight saya reject awak terus . tak pikir panjang . ngee :D



p/s : GOOD LUCK AKIM !!

10 comments:

zulaikha zulkifli said...

oh! akak pon minat kat akim sejak dia dapat kezutan utk masuk AF dulu.

perangai dia ni macam selamber ayam. ayam dengan muka yang selamber lalu depan umah. HAHA!

seroius dia memang boleh tahan. perangai sentul2 gak. HAHA!

go go akim. love u too. AHAHAHA!!!

dikse said...

dulu mawi world..
skrang akim lak yee..

Tqa Zack said...

welllll kecik .. mawi punye zaman da berkubur kot
tuu ah , sape suh kawen si ekin gedik tu awal-awal
hahaa .

Tqa Zack said...

kak zul !!!!! tak sangke minat kite same yee .
aww terharu i .
:)

Amiza 'Izzati said...

akim comel i love you ;D

Tqa Zack said...

hahaha . yes yesss zt !
kite serupe lah
biar miza sorang2 minat hafiz rambut afro tuh .
huahah :)

Anonymous said...

akim kalah la..
ko ckp mcm die knal ko je..
wakakaka..
jgn down..
aku support ko..
wakakakaka

Tqa Zack said...

wahai anynomous , perkenalkan diri anda please ..
susah lah i nak detect cmnih .
haihss .

Ashraff said...

mcm mana nak buat emoticon muntah eh???

Tqa Zack said...

sorrriiii den takdapek nak menolong ekauuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...