Follower saye ! Anda bile lagi ??

Melawat Ladang

MELAWAT LADANG ? apekah ?
haha huhu hehe . oh yeah , last week ( khamis ) aku telah pg melawat ladang estet di Melaka bersama 2 org bos aku
sungguh best ye adik2 sume
satu pengalaman yang tak dapek nak dilupokan org N9 ckp :P
haihss da jadi mcm peladang dah aku ni .
anyway , ladang tu kat Jasin !!
oh myyyy ridunyee kat Jasin . home sweet home :)
eh cop , sweet ke ?? sengal ko tqa
ohhh okaylah sume . meh kite tgk akk kite snap gambar ape je tym kat ladang tu eh
p/s: gambar tak byk sgt amik memandangkan akk terlalu malu nak pose depan bos akk . :D

sebelum bergerak , pastikan amik gambar dulu yee adik-adik :)

kenderaan rasmi yang mengangkut akk ke sana sini :P

teman dikala bosan . tajuk yang begitu seswai sekali dgn status tuan pny blog sekarang ni yee :)

this is what we call as replanting .

this is my boss with the owner of Nyalas Estate , Chong Tak Chun .

oh yeah , thats my another boss , En Afzami

yeah , bakal menjadi bos suatu hari nnt .... :)

3 comments:

ecah_mcr said...

amboi...bergmbar ye g wt lwtan...report bos nnt...aku pon selalu wt lwtan....tp x penah amik gmbar...mklumla...cmra xde....

Tqa Zack said...

wehh , sori cket yee . bos yang pesan soh bwk camera tawww .
hehe :P
poyo ah ko tade camera . camera fon still ade kan ?

kecah said...

dh rosak...aku kn ganaz...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...