Follower saye ! Anda bile lagi ??

RINDU !!

If dulu aku buat entry 'missing my old days'
yang mane aku tuju khas buat kengkawan
zaman kanak-kanak ribena aku dulu
but this one aku nak create 1 entry
and nak focus kat member2 tym sekolah menengah plak
heee . mari kite lihat siape yang kene !!

1st : SO & AIEN


budak due org ni member rapat aku tym F2
but then , bile masuk f3 due-due pindah sekolah
AIEN : die sorang yang sensitif (gilee sensitif kot) , tinggi , baik hati
and sesuatu yang paling aku takley lupe psl die ni adalah tuale key !
haha . si Aien ni addicted ngan tuale key .
die kalau gi mane2 mst bawak tuale key die sekali .

SO : die sorang yang rawkssss babeh !
minat chester tuuu *tak boleh blahh*
dulu kitorang selalu berlumbe nak tawu pasal LINKIN PARK
hahahah . damn childish .
die ni gak sorang yang cool at times
if de sumthing happen , die rilek je .
tu yang aku salute die tu
kalau aku la kan , sure da gelabah gile la .

2nd : HAJAR & QILA


HAJAR : dulu tym sekolah , bebudak laki panggil die udang
nak tawu kenape ?
sebabbbbb , die ni kalau berjalan siyes mcm takde tulang belakang
hahaha . sori ja , dun take it serious eh !
aku just nak mengimbau kembali nostalgia zaman sekolah jee . :P

QILA : 1 thing yang aku adore kat die ni adalah muke die .
muke die dahlah putih , then byk gileee tahi lalat *wow , sopannye bahasaku*
die ni lembut je orgnye & die gile suke gelak
dan kitorang selalu gelak same-same ! ahaha :)

3rd : ZUL


ZUL : name penuh Zulyanah tp sebab die atlit sekolah so sebab tu org panggil die zul . hahah .
eh , no no . Zul tu act mmg nickname yang kakak senior bg tym minggu orientasi .
die ni sorang yang brutal , lincah , happy go lucky and ganas gak arr sumtyms.
mase tym F5 die telah dinobatkan sbg SENIOR PALING POPULAR oleh adik2 junior
manakala aku , SENIOR PALING KEMAS . *bangge , bangge*

4th : FARIZA


FARIZA : name gelaran die tym sekolah adalah kucing
sebab diorang kate muke die tu cute ala-ala kucing . hahah
die ni easy-going , talkative , helpful and CUTE lah yang penting .


Yang dibawah ni plak member rapat aku tym F4-F5 :-


ZANA , RO'OD , FAREHAN , ZIRA , BELL & MELYN

ZANA : peminat setia OAG *dulu2 laa . sorang kwn yang baik , and sorang kwn yang berusaha tolong aku dlm subjek maths & add maths . thanks taw zana , lebiuh !

RO'OD : sorang yang chubby tapi CUTE ! she's friendly and good listener too !!

FAREHAN : nick name kat skola NYONYA sebab mate die sepet cam nyonya . hahah :P . die ni quite nervous and nervous die tu kekadang sukar dikawal .

ZIRA : die ni jenis hati lembut , mudah terase , sensitif and jenis yang menghargai kawan . If kawan tgh sedey , die pon akan turut sedey same . susah kot nak jumpe kawan yang mcm tu .

BELL : die ni jenis yang banyak ckp mann and kekadang skema . ahah :P

MELYN : seorang yang alim, tersangat2lah peramah & happy go lucky

6 comments:

Herpes Zoster said...

haha..

jgn lupe..

dlu aku pon dapat senior paling popular.. wahaha.. *bangge* *bangge*

=P

Tqa Zack said...

ko ? ye keee wehh ?
ohhh lupe lak
korang dak laki pon de wat anugerah utk senior kan kan
hee :P

K0_E said...

hahaha...
bkn men lagi kau mengimbau zaman skolah dulu..
hehehe...
ak xdpt pape anugerah pn weh..
huhuhuhu....

Tqa Zack said...

ek eley koe , rilek ahh
ko kan da jadi pengawas
kire anugerah gak arr tuu
and meh aku tambah sikit
'pengawas yang macho'
ahahahah
bangeeeee bangee :P

Anonymous said...

weh..
kt sni ke kumen??
ngaa..
ak ta pndai nk ngk sngt doh..
ngeee...
awat ltak pic tuh doh..
adeii...
malu shiall..
ngeee...
thnks babe!ko lah kawan ak pling bes tyme skolah stepek dlu..
huhuk..

Tqa Zack said...

SO !
jgn ckp cmtuh doww
maluuu aku
hahahhaha . *perasan oke*
ko pon same
the best eva fren kat stepek
lebiuh .
muahx muahxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...