Follower saye ! Anda bile lagi ??

my 20th birthday

haha . damn , baru nak post entry pasal my 20th birthday
da nak dekat seminggu lebey kot hari bersejarah tu
haihs apekan daya , i'm soooo busyyy mann
lately ni asik dok bukak laman web OH BULAN la , SYOKAHWIN la ..
macam no lifeee ! gosip gosip dan terus bergosip
hahah . again , to me : HAPPY BIRTHDAY ATIQAH !!
P/s : thanks to those yang wish . next birthday bolehlah wish lagi yee :)

This year , aku tak dpt byk hadiah pun
(maybe sebab da besar kot , so no need hadiah sume)
tapi , aku dapat 3 kad besday yang cute from my parents , my sis and firdaus



dan kebetulan pada 25hb tu kezen aku kat melaka bertunang
so , semua family belah mak aku turun la utk same2 meraikan die
then maklong aku pon plan nak buat bbq sume memandangkan kami jarang dpt berkumpul bersama
kire cam celebrate aku sekali lah ni . hahah :P

* some pics during udin's engagement :







gelagat anak-anak sedare :





* some pics during BBQ :

mama & abah , thanks fr da cake !!


Paklong & Abg Man sedang bertungkus lumus


aww , jagung bakar .. nyumnyummm


oklah , till then BYEEEE , SALAMM :)

3 comments:

Anonymous said...

tgk gamba2 kt bwh..best kn mlake...mcm2 ad....idop mlake!!!

kak nana said...

bestnyer...nak gak makan bbq!!!!
chet!

Tqa Zack said...

heheh . nanti kak nana balik , suruh maklong buat lg eh !! nyumnyum :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...