Follower saye ! Anda bile lagi ??

Confuse

semalam aku dapat 1 lagi offer letter from Pernec for practical training
haihhhss . fening ! fening !
sekarang aku kene decide antara 2 tempat utk prac nnt
antara PERNEC dan RISDA
yang mana satu pilihan hati ?

kalau nak ikutkan , due-due ade kelebihan ,

If RISDA :
1) supervisor die cool ; *macam boleh kamceng la*
2) environment : office style
3) dekat dgn office abah

While PERNEC :
1) dapat elaun ; *RM600 2 bln*
2) environment : kilang style
3) dekat ngan rumah

SO ? u guys ade buah fikiran tak
yang mane aku patut amik ?

9 comments:

Herpes Zoster said...

bg aku lar..

bab dekat tu takde prob..

bab environment pon takde prob..

risda / pernec

risda gov. kn?

pernec swasta kn?

better try swasta..

keje susah tp dapat pengalaman best kot..

btw, all the best..!!

Tqa Zack said...

oh yeah ?
thanks yusss !!!
:)

peaknee said...

hye tqa,fni`s here..hehe terkejut ak?;p
anyway,this en3 'urge' me to drop something la...
kalau i jd u,hurmmmmmm plh pernec kot,sbb dkt dgn rumah+dpt gaji,ngeee sungguh tidak mmbantu ini comment:p..anyway,goodluck 2 u!

Tqa Zack said...

thanks fini !!
i pon ade terpikir mcm u pikir gak
*wink*

K0_E said...

btl ckp yus tu...
amik yg swasta..
kemungkinan nk dpt ilmu yg lebih tu lg tinggi..
kalo amik 'gomen', silap2 kne wat air or dok tido ats meja je...

hotty yang pendiam said...

lol. despites all these comments, ko pilih risda gak kan huhu

Anonymous said...

ika,kalo aku kt tmpat ko la kn,
aku plh pernec..cm besh jew..
ira ngn seh apon stuju..

gorgeous said...

haha, bawah ni mest fetty. kan IKA

Tqa Zack said...

soooo ... **** la ko ni miza
aku tawu yang perasan 'gorgeous' tu mst ko !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...