Follower saye ! Anda bile lagi ??

TAG 1 ; Kak Zul

7 FAKTA TENTANG DIRI SAYA
1- nama penuh Nur Atiqah bt Zakaria
2- berumur 20 tahun
3- lahir pada hari krismas
4- lahir di klinik wanita jammal (pi la carik klinik nih )
5- veryyy particular ( tak suke benda yang messy )
6- saya taklah sekurus mane
7- bad habbit = saye suke gigit kuku :)

7 PERKARA MENAKUTKAN SAYA DI DUNIA
1- takut kepada YANG MAHA ESA
2- takut gilee kene rogol . damnnnn
3- takut tikus ( bukan takut act , just geliiiiiii )
4- takut kehilangan family tercintaaa
5- takut tak tercapai ape yang dihajati
6- takut fail exam ( same la cam kak zul )
7- takut nak kahwin . ahahah :P

7 LAGU BUAT MASA SEKARANG
1- terima kasih cinta – afgan cutee
2- you’ll always be my baby – david cook
3- maybe – secondhand serenade
4- my destiny – jim bricman
5- what about now – chris daughtry
6- here by me – 3doors down
7- chris brown – say goodbye

7 PERKATAAN SELALU SEBUT
1- oh my God !
2- yeke ?
3- damnnn
4- alaaa
5- hurmm
6- jap eh
7- what evaaa !

7 PERKARA YANG AMAT BERNILAI
1- harga diri , maruah
2- family lovee
3- nyawa sendiri
4- handphone
5- duit , i/c , lesen
6- my stuff
7- member2

7 PERKARA PERTAMA KALI BERLAKU DALAM HIDUP SAYA
1- pergi Umrah (2003)
2- pergi Brunei (2003)
3- anugerah kehadiran penuh (2001)
4- buat resume ( for praktikal..haha )
5- pergi sabah tanpa family (2005)
6- ade lappy (2007)
7- gune handphone (2003)

7 ORG BERTUAH JWB TAG INI
1- miza turner
2- koe
3- kak syaz
4- who else ? sile kannnnn jawab yee

2 comments:

amiza said...

dude, boleh tambah lagi yg first thing in life tu, ade mp5 yang screen nya cannot be touched,hehe. and dah cari klinik wanita jammal tak jumpa punn!!! :P

Tqa Zack said...

hahah . sakai ahh ko ni
bukan lah tak bley touch2
tapii berhati2 sebelum terkena
kang nnt u kene teman i lagi pi jumpe abang technician tuuu .. NAK ? :P

eh ade lah , kat kg pandan kot kalau tak silap . IF tak ade jugak , that means , klinik tu da tutup !! hisyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...