Follower saye ! Anda bile lagi ??

h u m a n b e i n g

Dalam dunia ni ade pelbagai jenis manusia . Salah satunye adalah berkenaan jenis manusia yang suke BERLAGAK . haihss , tak paham laa kenape dey all ni suke nak show off dgn ape yg dey all ade . Diorg sedar tak yang semua harta yang diorang ade kat dunia ni hanyalah SEMENTARA jee ?? All those stuff mcm HARTA , PANGKAT , DARJAT tuu sume ALLAH swt bg pinjam je taw . TAK KEKAL . Yang kekal hanyalah kehidupan kita di Akhirat kelak . Mmg sudah fitrah manusia tak dpt lari dr melakukan kesilapan . Normal lah tuu . Name pon manusia kan . Soo , bwk2lah insaf yee ..


=))

2 comments:

amiza hazirah said...

patutnye biar that *NONI baca this blog. biar dia terasa skitt






pee/ass,nanti beli prada nak? tp share la sbb tak mampu

Tqa 'Zack said...

tawuuu takpee . and biar si *BARSYAH tuu pon tawuu sekali . nak backup lak awek die . haihss :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...