Follower saye ! Anda bile lagi ??

EMPUNYA BLOG : )


CERITA PENDEK
NUR ATIQAH ZAKARIA .
25th December 1988 .
Universiti Kebangsaan Malaysia
KUIS , Bangi Bandar Ilmu <33

CERITA PAAAANJANGGGG
♦ hoi , eh hai . SALAMMM .. em saye suke gile makan . saye sangat sangat suke makan . makan mengelakkan saye dari tidur dalam kelas yang membosankan dan membantu saye mengexercise mulut . boleh kuruskan pipi ! ( tipu , tipu je . menggemokkan lg adelaa . hehee )
keje saye makan , tido , makan , tido ( sebab tu saye agak plump .*so whatttt ??*). JGN halang saye . Mak saye tak marah pon ( tipuu lagi ) . Die masak LAAAGI sedap adelaa . thanks ma !! <3

♦ Saye TAK SUKE gile gile sibuk hal orang lain . ( kdg kdg jee suke and tgk org tu sape ) dan saye PALING BENCI orang yang busybody , Iyee Betul TaK Tipuu . Lebih lebih lagi , org yg saye tak suke tu asik dok tanye tanye psl saye . saye tak faham la , kenape orang suke jage tepi kain saye ? cantik sgt ke kain saye ? wallahualam .

♦ Saye GARANG ( kadang2 je ). Semue orang takut dgn saye . Pakcik prebet sapu ponn samee. Awk pulak bagaimana ?
*wahaha sungguh perasan !

♦ Hurm saye MALAS . Malas itu SAYA . Ini tak boleh nak buat apelaa kan . Sbb itu memang saye . Tapi kdg kdg tuu rajinla jugak . rajin basuh pinggan , rajin kemas , dan yang paling penting sekali rajin online hahaha :)

♦ Saye ni , kalau bercerite , EMO sangatt . Sungguh sungguh . Dengan gaya gaya sekali dan suke menambah cerita sikit2 *kasi nmpk REALL* .
Disamping itu , saya suke sgtt berlakon . Dah menjadi hobi saya . haha . (' kalau laa mak aku bagi aku lampu hijau nak amik part time lakonan ni , da lame daa aku amik). *maybe Diploma Seni Lakon di UITM Shah Alam ?? haha . GILO APO ?

♦ Saye ni senang tak puas hati dgn orang . JADI , berjaga jage lah yee . Jgn sampai saye tak puas hati dgn awk ! Susah awak nanti taw.
(satu ugutan)

♦ Saye sayangkan kawan-kawan saya . Eh , taknak sebut kawan la . Sbb kawan boleh makan kawan . SAHABAT . Saye sayang semuuaa sahabat saye . Sbb diorg pon sayang saye .. (tak berapa pasti) ;p

♦ Saye cepat jeles ; kuat jeles ; senang gile jeles . and jeles tak pasal pasal . SUNGGUH !! Tak tipuu punyee . Sbb tuulah saye TAKBOLEH ade boyfren . Mati die layan karenah saye nanti .

♦ Lagi satu , mak saye pesan .. "..blaja dulu , MINAT jee boleh .." Oleh itu , saye minat adelah dlm dua tiga orang kat kolej saye nih . Bukan 23 taw !! Tapi lately ni , saye asyik teringat kat DIA jee . Asyik rase jeles jee . Saye suke die ke ? Siape die ? Entahla , yang pasti , TUHAN SAJE YANG TAWU .

♦ Saye sayang gile keluarga saye . Paling disayangi , ofkoslah mak saye . Die sgt sgt memahami . Saye cerite semuuuaanya dengan mak saye . Dan dan mak saye ckp die kacak . Eh bukanlah , mak saye ckp "bolehlaaa .." Haha sorri yee , TERtipu pulak dah .

♦ Hurmm , saye tulis semua ni dalam Bahasa Ibunda bukan sbb nak menunjuk-nunjuk bahasa saye TERROR . Tidak , Bukan , tipu , tipu . Ianya adalah kerana saye kurang pandai dlm Bahasa Penjajah . Sbb tu saye tulis dlm Bahasa yang boleh difahami oleh semua lapisan umur . Mak saye kate , "tak payah nak menunjuk nunjuk , takde faedah nye .." :)

~OUT~

9 comments:

amiza hazirah said...

coolness, panjang la first entry, making a gd impression ke ? cooooollll! at least tak letak gambar sexaayyhhhh. hahahaha.

Tqa 'Zack said...

sengalessss akk banking ni yeeee
gambar sexaayahhhh takkan nak letak . kalau MR DP view mcm mane ? *maluuu

amiza hazirah said...

so hot gmbr die. im melted. hahaha

Anonymous said...

wa. sejujur'e ko luahkan kan.
bgos.. 2 ra dri ko.. btol tQa x tipu..

btol ckap miza 2..
lx picx sexaayhhh.. ckit..
ahahah
=))

Tqa 'Zack said...

yeah , thanks seyh ! loveee :))

Anonymous said...

wah..berbakatnye bleh buat page sendiri..
hek hek..

systemofoon

Tqa 'Zack said...

ala uun , nak perli ke ape huh ?
LIKE SERIOUSLY mmg cambest gak arr sebab ade page sendirik kan .
:)

amiza hazirah said...

you edit ehh post ni? nampak cam edited lah

Tqa Zack said...

tak de edit ape pon . Maybe di'center'kan aje kot .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...